Filter

close
0
Onbeperkt

De beste winterslaapzakken voor de baby

Ook in de winter wil je dat je baby er lekker bij ligt. Bij Babyuitzetonline.nl kun je jollein winterslaapzakken kopen. Veilige slaapzakken voor de baby, de slaapzak is niet te koud maar ook niet te warm ideaal dus voor de winter. Uit de Jollein collectie Safari en Leopard verkopen we mooie slaapzaken in diverse maten en trendy kleuren zwart wit, oker geel en de basis kleuren grijs, groen en roze.

De goede maat

Je wilt natuurlijk dat je baby wel de juiste slaapzak heeft en niet te groot of te klein. Babyuitzetonline.nl heeft een maat-tabel waarop je precies kunt zien welke maat slaapzak je baby voor de winter moet hebben. Anno nu zij ribstof slaapzakken in mar ook katoene waar je baby heerlijk in kan slapen.

Bezig met laden...

Bestellen

Bestellen gaat makkelelijk bij Babyuitzetonline.nl. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen en kan online of achteraf zodra je de bestelling ontvangen hebt. Met ons keurmerk weet je zeker dat je bij een vertrouwde webshop kunt shoppen. De bestelling wordt boven de €50,00 gratis verzonden, anders zijn de verzendkosten €4,95.

Ga jij ook voor de Jollein slaapzak winter?