Filter

close
0
Onbeperkt

Slaapzak op maat

Welke slaapzak moet je baby hebben? Veel ouders stellen deze vraag dat hangt er vanaf groot je baby is. De slaapzakken gaan namelijk op de lengte van je baby. Baby's groeien de eerste 6 maanden het snelst. Het zou zo kunnen dat je in de eerste 6 maanden twee trappelzakken moet aanschaffen. Als je baby net gegeboren is kun je het beste je baby je baby in een wrapper laten slapen. Een veilige slaapzak waar je baby heerlijk in kan liggen. En niet onrustig met de armpjes gaat zwaaien. Daarna kan je vanaf 70cm de slaapzak op maat kopen. De slaapzakken zijn verkrijgbaar in maat 70 cm,90 cm en 110cm.

 

Tip

Zorg ervoor dat de slaapzak mooi aansluit op je baby. Is de zak iets te lang dan is dat geen probleem, maar de armpjes moeten goet zitten. Er moet niet veel ruimte rondom de mouw zitten zodat de baby het armpje uit de mouw kan draaien.Bestellen

Bestellen gaat makkelelijk bij Babyuitzetonline.nl. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen en kan online of achteraf zodra je de bestelling ontvangen hebt. Met ons keurmerk weet je zeker dat je bij een vertrouwde webshop kunt shoppen. De bestelling wordt boven de €50,00 gratis verzonden, anders zijn de verzendkosten €4,95.

Weet jij welke slaapzak op maat je moet hebben?