Filter

close
0
Onbeperkt

Heerlijk slapen in je Jollein baby slaapzak

Je ongeboren baby is in aankomst en natuurlijk wil je alles al in huis hebben. Een Jollein slaapzak voor de baby mag daarbij niet ontbreken. Elke ouder wil dat zijn/haar kindje heerlijk slaapt en het is bewezen dat een baby met een slaapzak fijner slaapt dan zonder slaapzak..

De Jollein slaapzakken zijn in vrolijke prints en rustige kleuren verkrijgbaar. Kijk naar de wrapper de inbaker slaapzak voor de allerkleinste maar ook naar de baby zomer slaapzak en natuurlijk de comfortabele winterslaapzak. De verschillende kleuren , stoffen prints maken de slaapzak ideaal voor in elke babykamer.
Daarbij moet je ook letten op de grote van de slaapzak. We verkopen verschillende maten , onder andere in maat 70, 90 en 110 cm. Het aantal cm komt overeen met de lengte van je baby
De nieuwste slaapzak zijn uit de collectie Jollein Graphic in de kleuren mauve, stone green en grijs de uitgebreide Jollein serie voor de baby heeft een ruime keuze Grafhic slaapzakken voor de allerkleinste de wrapper en voor de wat oudere baby de zomer slaapzak en de 4 seizoenen slaapzak.Hoe kies je de juiste slaapzak?

De slaapzak baby moet natuurlijk altijd goed zitten. Dat betekent dat er bij de hals en armopeningen niet te veel ruimte mag zitten. Zou dat we gebeuren dan kan de babyz'n armen naar binnen stekenen verdwijnen in de zak en dat wil je natuurlijk niet!
Wil je gericht een slaapzak op maat uit zoeken klik dan hier 

Bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit de juiste slaapzak voor de baby?? Nu de juiste kleur en maat nog en bestellen maar!
Wij leveren kwaliteit en veiligheid. Een bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden .Een bestelling boven de €50,00 wordt gratis binnen Nederland verzonden. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen of veilig achter af.

Voor welke Jollein slaapzak ga jij?