Filter

close
0
Onbeperkt

Mooie Jollein klamboe of sluier voor babykamer

De baby is opkomst en je bent druk bezig met de aankleding van de babykamer. Een Jollein klamboe of sluier mag daarbij niet ontbreken. Voor welke aankleding je het beste kan kiezen is persoonlijk. Een Jollein klamboe heeft meestal een dakje waarbij het helemaal is afgesloten. Een Jollein sluier heeft een opening aan de bovenkant. Voor de klamboe en de sluier heb je een piekstok nodig waar je de klamboe/sluier aan kan schuiven. De piekstok moet je er los bij bestellen.Volop mogelijkheden

Wie een ruime keuze wil hebben voor het uitkiezen van een Jollein klamboe of sluier is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dealer van Jollein en verkopen hoog kwalitatieve sluiers en klamboes. De Jollein klamboes en sluiers voldoen aan de strengste veiligheidseissen. Bij ons heb je veel keuze uit verschillende sluiers en klamboes. Voor elke babykamer is er wel een passende sluier of klamboe!

Bestel nu ontvang snel

Wie bij BABYUITZETONLINE.Nl een sluier of klamboe besteld ontvangt de bestelling binnen 3 werkdagen in huis.Wij leveren snel en hebben voordelige prijzen. Je kunt ook geld besparen en de bestelling op komen halen in Zevenhuizen (ZH) Boven de €50,00 wordt de bestelling gratis binnen Nederland verzonden.

Klamboe baby

De klamboes baby zijn mooie accessoires voor de babykamer. Je kunt met de klamboes sluiers de ledikant of wieg verfraaien. Wilt u er een piekstok voor de klamboe bij, geen probleem deze kan meegeleverd worden.