Filter

close
0
Onbeperkt

Nattou hobbelpaard

BABYUITZETONLINE.NL heeft leuke Nattou hobbelpaard voor de baby. Bij ons kun je voor een verjaardag of om kado te geven een grappige houten hobbelpaard online kopen. Ons assortiment bestaat uit de hobbelpaarden van, Nattou hobbelpaarden. Een hobbelpaard is een leuk verjaardagskado om te geven of te krijgen. Er is altijd wel een Nattou hobbelpaard in de aanbieding.

De mooie pluche modellen zijn er in vele diersoorten van ezel,konijn tot olifant, kijk naar alle dieren. Voor elke babykamer is ook een hobbeldier in de juiste kleur te vinden roze hobbelpaarden zoals olifant, konijn en muis en de eenhoorn. Maar ook blauwe en mintgroene modellen die een leuke accessoire zijn in de babykamer en later leuk is voor de baby en staat voor urenlang speelplezier! We hebben nu weer nieuwe schommel dieren binnen in de vorm van een hobbelbeer genamd Basile, ook is hobbelkonijn Mia en hobbelvos Oscar al verkrijgbaar. De vrolijke pluche konijn, beer, hert en vos  zijn heerlijk zacht.

Bezig met laden...

Vele uitvoering

Het hobbelpaard van het merk Nattou is in verschillende uitvoering verkrijgbaar zo is er blauw hobbelolifant Jack, bruin hobbelezel Noa, hobbelhond Max, hobbelkonijn Bibou, hobbelkonijn Nina,hobbelbeer Jules, Noa de ezelen blauwe hobbelezel Alex. Elk seizoen komen er weer nieuwe uitvoeringen bij waarvan je baby gaat stralen.

De hobbelpaarden ook wel schommelpaard is voorzien van een mooi houten onderstelsel en een zachte gevoerde bekleding. Het hobbelpaard van Nattou heeft ook en handige ondersteuning voor de rug wat weer ondersteuning biedt voor de baby. Voorzien van een veiligheidsgordel kan je baby lekker hobbelen. Het houte hobbelpaard voelt heerlijk zacht aan en is te gebruiken voor baby's van 10 maanden tot en met 36 maanden. Je baby heeft dus heel veel plezier van dit babyspeelgoed. De hobbelpaarden van het merk Nattou zijn ideaal om te geven als kraamkado, babyshower kado of als de kleine 1 jaar is geworden. Het zachte hobbelpaard is een mooi blijvend geboorte kado voor eerst in de babykamer en even later om heerlijk mee te spelen.

Het hobbelpaard wprdt gratis verzonden.

Voor welke zachte Nattou hobbelpaard ga jij?