Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein verzorging baby

Jollein verzorging baby Je voor het verzorgen van je baby tijdens het badderen en verschonen. Met de verzorgings producten voor de baby van Jollein en Tommee Tippee kun je je baby uit bij Babyuitzetonline.nl mooi uitbreiden.

Bij Babyuitzetonline.nl kun je alles voor de verzorging van je baby vinden. Jollein heeft een zeer uitgebreide baby verzorgingsproducten lijn. Van baby badcapes, hydrofiele luiers maar natuurlijk ook de Jollein multidoek, waskussen/hoes. Met de hydrofiele luiers kun je je baby makkelijk verschonen, vaak zijn er ook washandjes en hydrofiele luiers XL bij waarmee je je baby ook kunt inbakeren.

Het waskussenhoes is eigenlijk een standaard basis artikel waar je je baby op kunt verschonen om het waskussenhoeszo hygienisch mogelijk te houden kun je waskussenhoezen kopen. Trendy waskussenhoezen voor het aankleedkussen in verschillende stoffen van double jersey, naar wafel of van ribstof. Elk jaar worden er weer nieuwe waskussenhoezen ontworpen met trendy prints, nu is de dieren print er in, van wilde dieren, tot luipaard. En van oker tot groen,grijs of roze. Vaak kun je bij een hoes voor het aankleedkussen ook een deken, lakentje en kruikekenzak bestellen om zo heel je babyuitzet uit te breiden.

 Baby lekker badderen

Om je baby lekker te laten badderen verkopen wij ook een baby badje met standaard. Het goedkope babybadje kun je als set bestellen. Het badje voor de baby lijkt op een Tummy Tub een ronde emmer waar de baby in kan zitten wat veilig en vertyrouwd voelt en de baarmoeder na bootst. Met de standaard kun je het babybadje decoratief in je babykamer neerzetten.

Tommee Tippee

Van Tommee Tippee hebben we de luxe luieremmers en natuurlijk voordelige navul cassettes voor de luieremmer. De Tommee Tippee luieremmer is nu ook in meedere kleuren leverbaar. Nu geern vieze luchtjes meer in huis. De luieremmers met de morderne uitrstraling zoals de Tec luieremmer en de Simplee luieremmer passen in elke babykamer. Hippe trendy kleuren zoals blauw,roze en grijs waarmee je je babykamer kan verfraaien maar ook een schoon luchtje kunt geven!

Jollein verzorging baby voor alleen de beste kwaliteit