Filter

close
0
Onbeperkt

Luieremmer Sangenic navulling aanbieding

Bij Babyuitzetonline.nl kun je luieremmer Sangenic navulling aanbieding voor de tec en tub luieremmer online kopen. Regelmatig hebben we Sangenic luieremmers en navullingen in de aanbieding. Koop goedkoop je luieremmer en zes navulcassettes en je hebt een goede voorraad in huis. De Tommee Tippee Luieremmers Tec heeft een luxe uitstraling de Simplee luieremmer ook van Tommee Tippee is wat eenvoudiger. Maar beide hebben dezelfde kwaliteiten geen vieze luchtjes meer in huis! Hygienisch en praktisch

De Sangenic luieremmer heeft een bewezen bescherming tegen bacteriën en geurtjes. De bacterie dodende werking doodt maar liefst 99% van de bacteriën die met de navulling folie in aanraking komen. Het systeem duwt de luier in de emmer. Nu geen vieze luchtjes meer in de babykamer. De luieremmers van Sangenic gaan met de laatste trends mee en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals trendy mint groen, roze, blauw, grijs en wit. Ik de luieremmer die bij de style van je babykamer past.

Navulling ook in groot verpakking 

Luieremmer Sangenic navulling aanbieding kun je per stuk, per triple pack of six pack bestellen. Babyuitzetonline.nl biedt u op de meerstuks verpakkingen een aantrekkelijke korting. Letop welke luieremmer je hebt want een Simplee luieremmer heeft Simplee navulling nodig. 

Tommee Tippee

Tommee Tippee is bekend van de ruime keuze luieremmers en navulling maar ook verzorgings artikelen voor je baby. Zo heeft Tommee Tippee zuigflessen voor de allerkleinste van een losse zuigfles tot een startersset. Maar ook een electrische  en handmatige borstkolf, magenetronsterilisator. Alles uit de Tommee Tippee lijn Closer to nature kun je bij Babyuitzetonline.nl bestellen. We gaan uitbreiden met de digitale oorthermometer. Nu je baby niet meer lastig vallen met de ouderwetse thermometer, maar makkelijk en hygienische met de oor thermometer. Je baby zal geen last meer hebben van de meting.

 

Ga jij ook voor de Luieremmer Sangenic navulling aanbieding?