Filter

close
0
Onbeperkt

Sangenic navulling luieremmer

De navulling van de Sangenic luieremmer mag natuurlijk niet ontbreken bij het aanschaffen van de Tommee Tippee luieremmer. Alle Tommee Tippee navulcassettes voor de Sangenic luieremmer kun je gebruiken. En met de handige luieremmer zakken heb je geen onhygienische luchtjes meer in huis! We hebben mooie aanbiedingen, je kan de navul cassette namelijk per 1 stuk kopen mar ook per grotere hoeveelheden. Hoe meer je er in een keer koopt hoe goedkoper de prijs. 

Schone babykamer

Natuurlijk wil je een schone babykamer. Een babykamer waar geen vieze luchtjes in hangen als je de baby net verschoond hebt. De Navullingen van Tomme Tippe uit de serie Sangenic en Simplee zorgen voor een hygienische baby kamertje, in een handomdraai is je vieze luier verdwenen in de luieremmer en je kunt weer genieten van je baby.

 

Bezig met laden...

Bestellen

De Tommee Tippee luieremer cassette bestel je makkelijk en snel. Hoe groter je voorraad des te goedkoper de prijs! Pak dus nu je voordeel en bestel je Sangenic navulling nu in de aanbiedingl! Betalen gaat makkelijk via vertrouwde betalingskanalen. Een bestelling boven de €50,00 wordt gratis verzonden. Met ons keurmerk weet je zeker dat je bij een vertrowde webshop kunt shoppen!

Ga jij ook voor de Sangenic navulling?