Filter

close
0
Onbeperkt

Sangenic luieremmer

Dankzij de Sangenic luieremmer heb je geen vieze luchtjes van de poepluier meer in huis! Alleen de Sangenic luieremmer heeft het best ontwikkelde antibacteriële folie om luchtjes en bacterieën tegen te houden. De tetst met de Sangenic luieremmer bewijzen maar weer eens dat 99% procent van de bacterieën na aanraking met de folie is verwijderd. OOk Tommee Tippee gaat met de laatste trends mee en zo is de luieremmer niet alleen in het wit maar ook in roze, grijs, blauw en mint verkrijgbaar.

Hoe werkt de luieremmer?

Bij elke Sangenic luieremmer zit een luiernavulling deze plaats je in de luieremmer. Een poepluier plaatsje in de navulling, je draait de bovenste ring van de luieremmer en je poepluier is hygienisch en bacterie-vrij afgesloten. Eigenlijk worden de luiers als een worst gedraait. Bij elke luier die je erin stopt draai je weer en de luier is afgeloten en reukloos. Is je baby net geboren dan kun je er 28 luiers in kwijt voordat je er een nieuwe cassette in moet doen.

 


 

Bezig met laden...

Navulling

Heb je een Sangenic luieremmer dan heb je ook cassettes nodig. Bij elke luieremmer die je koop zit standaard een luiercassette. De luiercassette is makkelijk in de luieremmer te plaatsen. Elke keer als je een luier erin plaatst draai je de ring die bovenop zit en zo draai  je de luier "weg". Geheel afgesloten worden alle luiers een lange worst". Gemiddeld doe je 1 maand met een luiercassette. De luier cassettes voor de navulling van de luieremmer kun je ook bij ons kopen.

Bestellen

Ook de luieremmer gaat nu met de tijd mee, zo is de Tec luieremmer in hippe kleuren zoals wit, roze en jade te bestellen. Betellen gaat veilig bij Babyuitzetonline.nl. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen. Een bestelling boven de €50,00 wordt gratis verzonden.

De Sangenic Luieremmer kun je niet missen in de babykamer.